AERAULIQA QUANTUM HR

opis

cijena

PDV uključen u cijenu

2.332,00 kn

AERAULIQA QUANTUM HR

DECENTRALIZIRANA VENTILACIJSKA JEDINICA ZA POVRAT OTPADNE TOPLINE

primjena

Decentralizirana mehanička ventilacija jedinica, s izmjeničnim protokom i povratom topline jezgra (tip “push-pull”), dostupna u Ø100 mm i Ø150 mm: izuzetno niske potrošnja energije.

Za ugradnju u jednokrevetnu sobu kao što je dnevni boravak i spavaća soba: za bolje uobičajeno su uravnoteženje protoka dvije jedinice koristi se u paralelnom radu, imajući suprotni i sinkronizirani tokovi. Pogodno za ugradnju na obodne zidove.

Idealno rješenje za uklanjanje CO2 ili bilo koje druge hlapive onečišćujuće tvari i kako bi se spriječila kondenzacija i plijesan problemi koji neizbježno oštećuju zgrade, kao i zdravlje stanara.

tehnički podaci

Unutarnja ventilacijska jedinica izrađena od visokog kvalitetan ABS koji pruža dugotrajnu otpornu na udarce i robusnu konstrukciju. Jedinica završena je u bijeloj boji RAL 9010 i otporna na UV zrake.

Jedinstvenog dizala radno kolo krila, pružajući poboljšanu aerodinamična svojstva, nisku razinu buke i povećanu učinkovitost.

Visoko učinkovit reverzibilni EC motor sa integralna toplinska zaštita, montirana na zatvoreni za život visoko kvalitetni kuglični ležajevi. Dizajniran za kontinuiranu radnju.

Filter protiv prašine koji se može ukloniti iznutra od strane stanara na održavanje.

Regenerativni izmjenjivač topline sa keramičkom jezgrom; visoka toplinska učinkovitost.

Teleskopska cijev prilagodljiva debljini zida.

Vanjska rešetka s mrežom protiv insekata i štitnik protiv kapanja vode.

značajke i prednosti

IPX4 stupanj zaštite.

Estetski oblikovan prednji poklopac uklapa se u moderan dizajn interijera i lako se uklanja za potrebe čišćenja, bez alata.

Naizmjenični protok sa preokretom protoka cca. svakih 70 sekundi.

Free cooling radi sprečavanja izmjene topline kad nije nužno.

LED indikator nazačuje kada je „free cooling” opcija aktivna.

Pojednostavljena je sinkronizacija više jedinica.

Jednostavno i sigurno održavanje omogućeno je primjenom sustava magnetnog “spajanja / odvajanja,” koji omogućuje da se ventilacijska jedinica ukloni sa svog postolja.

Potpuno reciklirajuće plastične komponente, ekološki prihvatljiv.

Dvostruko izoliran: uzemljenje nije potrebno.

Testirano prema najnovijim standardima: jedinice su testirane u TÜV Rheinlandu priznati laboratorij u Aerauliqi, što znači točne, ažurne informacije o električnoj sigurnosti, performansama i razina buke na koju se može pouzdati. Dizajniran i proizveden u skladu s EN60335-2-80 (Niska Direktiva o naponu) i EMC direktiva (Elektromagnetska kompatibilnost).

Pošaljite upit

Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

rad

Više brzina: 3 brzine

Free cooling i izmjenični protok

Automatsko povećanje brzine kroz senzor poput SEN-HY, SEN-PIR.

primjer cjelovitog ventilacijskog sustava

kako radi?

Kako radi: kontinuirana decentralizirana toplina jedinice za oporavak (Quantum HR) prenose toplinsku energiju iz zraka koji se izvlači iz zatvorenih prostorija na dolazni svježi zrak. Dvije jedinice mogu raditi sinkronizirano s uravnoteženim protocima zraka i vrhunskom akustičnom udobnosti. Sustav također može uključivati ​​decentralizirani jedan protok jedinica (Quantum AX) montirana u prostoriji s puno vlage. Nije potreban sustav za distribuciju zraka.

Ušteda energije: prethodno zagrijani dovod svježeg zraka i kontinuirane promjene zraka smanjuju potražnju za dodatnim grijanje. Opremljeni su Quantum HR i Quantum AX s EC motorima bez četkica koji značajno smanjuju potrošnju električne energije.

Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru: ispravno specificirani mehanički ventilacijski sustav može osigurati kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru te stalno održava isti za zdravlje i dobrobit stanara kao i zgrade. Uredno održavani filtri na Quantum HR osigurati da se ulazni zrak prikladno filtrira prije nego uđe u dom. 

dimenzije

detalji jedinice

Funkcije za odabir preko zidnog prekidača

3 brzine.
• Mogućnost slobodnog hlađenja (premosnica) s LED indikatorom (ekstrakt ili usis).
• Automatsko povećanje brzine pomoću senzora okoline (SEN-HY, SEN-PIR).
• Upravljajte do 10 jedinica istodobno.
• Automatsko resetiranje sinkronizacije protoka dviju ili više jedinica, čak i nakon jedne ili više
jedinice su isključene ili su prebačene iz slobodnog hlađenja u izmjenu topline.
• CTRL-S može biti površinski (CTRL-S-P) ili ugradbeni (CTRL-S-I).

zidne kontrole

sadržaj kutije

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Pošaljite upit

Odgovaramo u najbržem mogućem roku.